Activiteiten Bibliotheek Medemblik komende weken

Maandag 9 september van 14:30 tot 16:00 uur

Lezing Andrea Groen: Gelukkig en blij oud worden

De meesten van ons vinden het niet leuk om ouder te worden. Wat kunnen we doen om gelukkig en blij oud te worden? Levensgenieter Andrea Groen uit Hoorn komt haar geheimen delen. Toegang gratis, wel graag aanmelden via westfriesebibliotheken/nl/agenda

Maandag 7 oktober: de Fiepbus van 15:15 tot 16:00 uur staat voor de Bibliotheek.

Deze 9 meter lange verbouwde en vrolijk bestickerde Engelse dubbeldekker biedt jong en oud de gelegenheid van Fiep Westendorps illustraties te genieten. Op de onderste verdieping kunnen in het doolhof de jongsten op avontuur in de wereld van Fiep. In het doolhof zitten spelletjes verstopt voor kinderen tussen de 4 en 8 jaar. Op de bovenverdieping kunnen 36 kinderen op de bankjes plaatsnemen en een muzikaal busritje maken! Daarnaast kunnen ze daar boven boekjes lezen, knutselen, films en series gebaseerd op het werk van Fiep Westendorp bekijken en nog veel meer.

Elke week:

  • Dinsdag van 11:30 tot 13:00 uur: Hulp bij taal: Iedere week helpt dezelfde vrijwilliger jou bij het leren van de Nederlandse taal. Samen lezen, samen praten en samen schrijven. Je kan gewoon naar binnen lopen.
  • Dinsdag van 14:00 tot 17:00 uur: Inloopuur Vrijwilligerscoach: Wanneer je wel graag vrijwilligerswerk wilt doen, maar niet goed weet hoe je dit moet aanpakken, kan de Vrijwilligerscoach van Vrijwilligerspunt je helpen. Kom ook eens langs.

Meer informatie over alle activiteiten en kaarten bestellen op www.westfriesebibliotheken.nl/agenda

[signoff]

Reageren via facebook