17.6 C
Medemblik
7 juli 2020 15:32
Medemblik Actueel.

Foto aangeleverd

Pascal Redeker in ’t Fortuin tijdens de kermis Wervershoof

WERVERSHOOF – De kermis begint zaterdag 17 augustus goed in t Fortuin aan de Dorpsstraat in Wervershoof. Vanaf 21.00 staat de tap buiten, in de zaal, de tent en het café. De podiums worden bezet door DJ Cees Weel, DJ Jesper en DJ Ron Laan! Rond de klok van 23.00 uur luidt René Karst de kermis in met onder meer Liever te dik in de kist, dan weer een feestje gemist.

De volgende dag kan iedereen vanaf 13.00 uur buiten aan de bar staan, om 15.00 uur in het café en om 18.00 uur in de zaal. Op het buitenpodium treden vanaf 14.00 uur de lokale helden op: vader-en-zoon Clemens & Clemens. Vervolgens slingert DJ Cees Weel de draaitafel aan. Om 20.30 uur presenteert de Queen Forever band een fantastische interpretatie van de legendarische Britse formatie Queen, met onder meer Innuendo, Bohemian Rhapsody en de betoverende rockopera Barcelona. Een geweldige act die iedereen moet zien, horen en ervaren. In de zaal geeft Sven the Pianoman om 20.00 uur een live piano-entertainmentshow. Hij voelt feilloos aan welke muziek werkt en bespeelt het publiek als geen ander. Op zijn vleugel speelt hij elke muziekstijl en geen verzoeknummer is te gek. Tussendoor treedt Ouwe Jongens Krentebrood op met de vetste hits uit de 90’s en 00’s. Stilstaan is er niet bij! In het café staan vanaf 20.00 uur Ron & Bika weer klaar om er een ‘refresh the 90’s’ feestje van te maken.

Meer dagen kermis

De tap is 19 augustus om 13.00 uur al open! Revive staat om 15.00 uur op het podium met onder meer The Beatles, Johnny Cash, the Rolling Stones en Elvis Presley. Om 20.00 uur start The Beatles Revolution. De ervaren muzikanten zijn afkomstig uit Leeds, Noord-Engeland. Ze maken gebruik van zoveel mogelijk instrumenten die door de Beatles zelf werden bespeeld. Daarna draait DJ Cees Weel tot in de laatste uurtjes door. DJ Jacco Deen staat vanaf 20.00 uur in het café achter de draaitafel met zijn beste hits. Om 20.00 uur neemt dé partyband van Noord-Holland Phoenix het publiek in de zaal mee op een muzikale reis door de tijd. Vanuit de vintage jaren ’60, naar disco in ’70 en via the very eighties en de foute nineties naar de zero’s, met als eindstation de Top-40.

De eerste kermisgangers halen dinsdag om 15.00 uur hun eerste biertje en om 16.00 staat Blue Star klaar. Opgericht in 1960 gaat Blue Star ook in 2019 nog onverminderd door met heerlijke classic rock. DJ Cees Weel sluit de kermis, samen met Pascal Redeker, die als echte West-Fries als géén ander weet hoe een kermispubliek te vermaken, buiten gaf. In de zaal maakt Phoenix er vanaf 20.00 uur één groot feest van. DJ Jacco Deen sluit de kermis in het café af met de beste hits uit de top 2000.

Foodplein

Tijdens de kermis genieten van een heerlijk hapje of drankje? Kom proeven, praten en bourgondisch genieten op het Foodplein. Daar is elke dag vanaf 16.00 uur lekker en vers bereid eten. Fijnproevers kunnen hier terecht voor speciaalbieren en lekkere wijnen.

Géén entree en munten gebruiken bij de Quicksilverbar en ’t Fortuin! Op verzoek van de gemeente moeten jongeren van 18 tot 25 jaar polsbandjes halen bij de muntenbalies (geldig legitimatiebewijs mee) om alcoholische dranken te verkrijgen. Stal de fiets in de fietsenstalling op de Nijverheidsweg en bij De Gouw ter hoogte van de Werenfridusschool.

Wij wensen iedereen een gezellige, muzikale en hele zonnige kermis!

Groeten Team ’t Fortuin!

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?