25.2 C
Medemblik
21 mei 2020 21:24
Medemblik Actueel.

Het Café Wervershoof viert verjaardag met weekend bomvol live muziek

WERVERSHOOF – Zo, en dat is 1! Of het niks is, je knipt me je vingers en we zijn een jaar verder. En natuurlijk hebben we het bewust meegemaakt. We doen het heel graag en hebben er veel plezier in. Bij een 1-jarig bestaan gaan we natuurlijk niet stilstaan maar bewegen, we laten iedereen weten dat er een weekend lang barstensvol live muziek te zien en horen is in Hèt Café van Wervershoof. Het tweede weekend van december doen we dit voortaan. Dit jaar op vrijdag 9, zaterdag 10 en zondag 11 december.

De vrijdag begint gelijk al met beweging: Friction & the Roots Drivers, een reggae/caraïbische band waar je zeker niet bij stil gaat staan. Heerlijke Reggae gemixt met Afrikaanse en Caraïbische vibes, een ijzersterke band met een charismatische frontman die elk publiek voor zich weet te winnen, en feest met het publiek vanaf de eerste noot tot de laatste toegift. Deur open van Hèt achterCafé om 21:30 uur. Entree gratis.

De zaterdag wordt opgepakt door Phil Smith, een singer/songwriter uit Brisbane, Australie die gewoon Hèt Café van Wervershoof aandoet. Veel eigen nummers maar ook wat covers schuwt hij niet. Denk aan Steve Earle, Townes Van Zandt, Graham Parsons, Bob Dylan, maar dan op zijn eigen manier. Prachtige liedjes met een warme stem en uitstekend gitaarspel zorgen voor een folky sfeer, die mede door Smith’s mooie stem afwisselend doet denken aan troubadours als Neil Young, Nick Drake en Ryan Adams, artiesten die hij ook kwalitatief benadert. Aanvang 21:30 uur in Hét voorCafé. Entree gratis.

De zondag staat bol van de gezelligheid, op z’n Amsterdams welteverstaan. Met een swingende touch. Het Rembrandt Duo, bestaande uit de 2 rasmuzikanten staat garant voor 100% gezelligheid. Het duo is niet alleen bekend van het Manke Nelis Trio, maar heeft zijn sporen ook verdiend in het begeleiden van vele Nederlandse en buitenlandse zangers en zangeressen in The Shorts of London op het Rembrandtplein en tijdens de tournees door het hele land. Dit duo is vaste gast bij de Jordaan Festivals, Jumping Amsterdam en vele festivals. Door hun veelzijdigheid kunnen ze een breed repertoire spelen en zingen, in vele talen. Aanvang 17:00 in Hèt voorCafé. De entree is gezellig gratis.

Hèt Café Agenda

  • Vrijdag 17 december
  • The Grand East, Rock & Soul in Hèt achterCafé
  • Deur open 21:30 uur, entree gratis
  • Eerste Kerstdag zondag 25 december: Eerste Kerstdag Open, spelletjes, muziek en lachen. Deelname € 50,- p.p. incl. hapjes, drankje en eten. Van 16:00 uur – einde 00:00 uur.
  • Tweede Kerstdag maandag 26 december: MoreThanBlues, Blues en rock in Hèt achter Café Deur open 21:30 uur, entree gratis
  • Woensdag 28 december:Hèt Café ComedyShow, Standup Comedy in Hèt achterCafé Aanvang 20:30 uur, entree gratis
  • Oudjaarsdag zaterdag 31 december: Top 2000 Café, Quiz met livemuziek in Hèt achterCafé Aanvang 20:30 uur tot 00:00 uur. Deelname € 27,- p.p. incl. bier, fris, wijn.

Reageren via facebook