16.7 C
Medemblik
9 juli 2020 20:18
Medemblik Actueel.

Najaarsprogrammering theaterkerk Hemels Twisk

TWISK – Het nieuwe theaterseizoen staat weer voor de deur en bij theaterkerk Hemels in Twisk hebben ze dit seizoen een zeer gevarieerde agenda samengesteld.

07-09-2019  20.15

THE PREACHERMEN INTENSE SOUTHERN BLUES

De scheurende saxofoonkreten van Efraïm Trujillo, het  gruizig diep-groovend Hammond orgel van Rob Mostert en de back beats van Chris Strik leveren een avond heeeeerlijke blues. Dat kan ook niet anders met deze drie muzikale zwaargewichten, die door heel Nederland toeren. Stilzitten is praktisch onmogelijk, vanaf noot 1 is het feest!

28-09-2019 20.15

TANGARINE  UITEEN

De tweelingbroers Arnout en Sander Brinks toeren samen met steelgitarist Verbaant, drummer Buijs en bassist Corel door het land. Met loepzuivere folk, maar ook met nieuwe meer meeslepende en grillige muziek. Prachtige harmonie in tweelingzang, opengescheurd door scherpe gitaarpartijen en afdwalingen over muzikaal rotsachtig terrein. Een prachtig en verrassend concert. Om niet te missen!

12-10-2019  20.15

ANNE SOLDAAT & YORICK VAN NORDEN  Unsung Heroes, Too

Ze schelen een generatie, maar delen een fascinatie voor muziek uit de bloeiperiode van de popmuziek: de zestiger en zeventiger jaren. Dit bijzondere en succesvolle duo gaat opnieuw on tour met eigen werk en in de vergetelheid geraakte nummers van onder meer John Cale, Sandy Denny en Tim Buckley. Ten onrechte vergeten vinden zij. Het zijn prachtige liedjes met een verhaal. Van een tragische en/of destructieve levensloop, misère en/of bizarre samenloop van omstandigheden.

19-10-2019

THEO NIJLAND En de rest is onzin

“Nee, dit liedje dient geen hoger doel  dan jullie er misschien mee te vermaken.

En de rest is onzin.” Cabaretier en top-tekstschrijver Theo zingt vanuit een totaal ongenuanceerd eigen gelijk. Lekker alleen aan de vleugel, altijd scherp, grappig en swingend. Wie wil weten hoe Theo de zin van de onzin scheidt (en ook lieve liefdesliedjes wil horen) weet waar hij moet zijn..

Elke 1e zondag van de maand Theatercafé Hemels, vrij entree, lekkere muziek, fijne sfeer, drinks & bites.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?