12.4 C
Medemblik
8 juli 2020 00:43
Medemblik Actueel.

Nieuwe single Martin de Jager

MEDEMBLIK – Zijn carrière zit in een vlucht,  na eerst zijn vrouw Naomi te hebben toegezongen daarna  de slingers te hebben opgehangen en en zich door niemand wat te laten zeggen is het nu alweer tijd voor alweer de vierde single van de zingende stratenmaker uit Medemblik.

En ook dit keer zal hij weer flink gaan scoren met zijn nieuwe single ‘Vanavond is mijn niets te veel’.  Martin is zeer in zijn nopjes met de nieuwe single en zal net zoals het afgelopen jaar weer veel optreden in binnen- én buitenland.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

 

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?