Open Taxi Kaijer Tennistoernooi Wervershoof

WERVERSHOOF – in de week van zaterdag 3 tot en met zondag 11 augustus vindt in Wervershoof het open taxi Kaijer tennistoernooi plaats op de banen van Tennisvereniging de Kaag.

Op 6 kunstgrasbanen zullen 223 deelnemers in 24 onderdelen hun partijen afwerken. Op zaterdag 3 augustus om 10.30 uur zijn de eerste partijen gespeeld. elke dag door de week om 17.15 uur zijn de eerste partijen en dan speelt men tot ongeveer 23.00 uur.

In het finaleweekend begint men op zaterdag rond 10.30 uur en zondag om 9.00 uur. Op vrijdagavond is er een gezellige Hollandse avond in de kantine met een palingrokerij, waar men vers uit het vat warme paling (broodje paling) kan kopen .en er wordt Nederlandstalige muziek gedraaid.

U bent alle dagen van harte welkom op Tennispark de Kaag te Wervershoof. Op zondag 11 augustus 17.00 uur is de prijsuitreiking.

De nieuwe enthousiaste kantinecommissie en de nieuwe toernooileiding hebben er zin in.

[signoff]

Reageren via facebook