Gezellige drukte bij openingstoernooi Tennisvereniging Atlas Andijk

ANDIJK – De opkomst was jammer genoeg niet heel groot maar dat mocht de pret niet drukken bij het openingstoernooi van tennisvereniging Atlas in Andijk. De wintermaanden waren prima besteed gezien de frisse en schone kantine waar de liefhebbers van een mooie pot tennis bij elkaar kwamen om net gereedgekomen gravelbanen in te wijden.

Drie rondjes van drie kwartier werden er gespeeld met tussen door een korte pauze om de inwendige mens ook te verwennen, en deze versnaperingen gingen er in als zoete koek.

Door licht blessureleed van Manon moest de organisatie nog een invaller vinden voor de laatste ronde en gelukkig was Jaap Bakker bereid dit te doen. Het weer was weer ouderwets goed voor een recreantentoernooi, lekker op het terras kunnen zitten kijken hoe de meesten zich weer prima vermaakten.

De thuisblijvers hadden weer eens ongelijk helaas, alle deelnemers gingen naar huis met wat lekkers voor Pasen en aan het einde van de dag werden nog de prijzen van de WAC uitgedeeld. Na afloop werd zoals altijd de gespeelde wedstrijden geëvalueerd…

Al met al een geslaagde middag met veel plezier voor de deelnemers.

Reageren via facebook