Medemblik Actueel.

© weerstation Medemblik
Weerberichten

Weerbericht Medemblik: meer en meer zonnige perioden

MEDEMBLIK – Ons weer gaat de komende tijd worden bepaald door een hogedrukgebied dat vlakbij IJsland ligt met een uitloper naar de Britse eilanden waardoor de wind bij ons voornamelijk noord/noordwest zal zijn.

Vandaag begint vrij grijs met veel bewolking maar ook wat ruimte voor de zon en in de ochtend kan lokaal een spatje neerslag vallen, maar veel zal er niet vallen. De temperatuur loopt vanmiddag op naar 21 graden en daalt in de nacht naar zondag naar 14 graden.

Zondag is het gedeeltelijk bewolkt en is het met 23 graden in de middag weer wat warmer dan vandaag, mogelijk dat er in de avond/nacht een enkele bui gaat vallen. De wind is overwegend matig van kracht en waait uit het zuidoosten en voert de warmere lucht met zich mee.

Volgende week begint aanvankelijk nog met flinke zonnige perioden maar de wind is maandag al gedraaid van oost naar zuidwest wat een voorteken is van een flink ander en onstabieler weertype.

Maandag overdag 22 graden en in de nacht naar dinsdag dalend naar 17 graden, mede door de bewolking zal het niet veel verder afkoelen.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat. De redactie zal er dan mee aan de slag gaan. Let op, de foto moet een eigen foto zijn anders wordt deze niet geplaatst

Reageren via facebook