Daar is hij dan… de eerste single van Adalyn

MEDEMBLIK – Na Pascal Redeker heeft Medemblik wederom een aanstormende ster die de (inter)nationale hitlijsten zal gaan bestormen. Sinds begin november 2018 maakt Lianne Bakker deel uit het meidentrio Adalyn dat gezien wordt als een soort van LUV 2.0 omdat ook Adalyn Hans van Hemert als de drijvende kracht achter deze groep heeft.

Het eerste nummer ‘Hold on’ is geschreven door Hans van Hemert met tekst van Frederik Nelck. Hans is niet de minste in de popmuziek. Hij is de ‘geestelijk vader’ van de succesvolle meidengroep Luv. Ook drie mooie meiden die als een ware hitmachine furore maakten eind jaren ’70. Luv?

Bij mensen beneden de 40 gaat er waarschijnlijk niet direct een belletje rinkelen. Met name zangeres Patty Brard is nog altijd bij een breed publiek bekend. Nummers zoals ‘Trojan Horse’ en ‘You’re the greatest lover’ werden grote hits.

Lees hier het volledige interview dat Mieke Koomen had met de meiden van Adalyn

[signoff]

Reageren via facebook