Medemblik Actueel.

Bedrijven

Zet uw deuren open tijdens de ‘Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen’

MEDEMBLIK – De ‘Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen’ is een week waarin Westfriese ondernemers de deuren open zetten om mensen kennis te laten maken met hun bedrijf.

Van maandag 7 tot en met vrijdag 12 oktober krijgen mensen de kans een kijkje te nemen in de keuken als zij bijvoorbeeld werk, een stageplaats of vrijwilligerswerk zoeken. Bent u ondernemer? Dan kunt u door deel te nemen met trots uw bedrijf aan familie, vrienden of buren laten zien.

Doet u mee?

Heeft u een bedrijf in West-Friesland? Open dan, net als vele andere regionale bedrijven, uw deuren tijdens één of meerdere dagen in deze week. U krijgt de gelegenheid om in contact te komen met mensen die op korte of langere termijn uw team kunnen versterken, of met (nieuwe) klanten. U bepaalt wat u op deze dag(en) wilt laten zien aan de mensen die hebben aangegeven geïnteresseerd te zijn in uw bedrijf. Doet u mee? Dan stelt u (samen met het projectteam) een programma op. Via diverse on- en offline campagnes verbinden zij u met de bezoekers.

Aanmelden en meer informatie

Bent u ondernemer en wilt u graag deelnemen? Of wilt u meer informatie over de Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen? Kijk op www.kbbbd.nl. U kunt via deze website uw bedrijf aanmelden tot en met zondag 6 oktober.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat. De redactie zal er dan mee aan de slag gaan. Let op, de foto moet een eigen foto zijn anders wordt deze niet geplaatst

Reageren via facebook