Medemblik Actueel.

Medemblik

Geen verbod op magneetvissen in Medemblik

MEDEMBLIK – In Nederland voeren meer en meer gemeenten een verbod in op magneetvissen vanwege de mogelijke onveilige situaties die kunnen voorkomen. Zo is in Amsterdam al meerdere malen wapens en munitie uit het water opgevist.

Op vragen van de redactie laat de gemeente Medemblik weten dat er in de gemeente Medemblik geen verbod bestaat. Het staat dus iedereen vrij om gewapend met een zware magneet en een stuk touw te gaan vissen naar verborgen schatten in de sloten in de gemeente Medemblik.

Mocht u dit gaan doen let dan wel op dat als u iets omhoog haalt wat bij de wapenwet verboden is direct de politie te waarschuwen.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat. De redactie zal er dan mee aan de slag gaan. Let op, de foto moet een eigen foto zijn anders wordt deze niet geplaatst

Reageren via facebook