Baanbereik ook aankomend seizoen shirtsponsor Westfriesland SEW

NIBBIXWOUD – Met een ferme handdruk mochten Gerard Al en Theo van Eijk namens Westfriesland SEW met Mona Roorda en Sharon Noordermeer van Baanbereik de voortzetting van de samenwerking tussen Baanbereik en Westfriesland SEW bezegelen.

Ook de komende drie jaar zal Baanbereik de topsport handbal in Westfriesland weer ondersteunen, de komende drie jaar is Baanbereik één van de trotse shirtsponsors van Westfriesland SEW.

Om de goede samenwerking te bekrachtigen werd door Gerard Al aan Mona Roorda van Baanbereik het ingelijste jubileumwedstrijdtenue overhandigd. Nu nog met Baanbereik als sponsor op het broekje, maar vanaf het nieuwe seizoen als trotse shirtsponsor.

Westfriesland SEW is blij met de support van trotse Westfriese bedrijven als Baanbereik. Westfriesland SEW wil met topsport handbal de trots van Westfriesland aan heel Nederland laten zien. Laten zien dat wij in Westfriesland tot veel in staat zijn. Op het gebied van topsport, maar ook behoren wij in Westfriesland tot de top van het bedrijfsleven. Baanbereik past bij het willen uitdragen van die visie en trots. Niet voor niets staat Baanbereik voor: “Altijd de juiste baan binnen bereik”.

[signoff]

Reageren via facebook