Medemblik Actueel.

Medemblik

Huttendorp Abbekerk verhuist naast zwembadterrein

ABBEKERK – Jaarlijks gebruikt stichting Kinder Spel en Bouw (KSB) de huidige locatie van de ijsbaan voor het bouwen van hutten door de jeugd.

Het huttendorp kan niet mee naar de nieuwe locatie van de ijsbaan, omdat dat hinder en verstoring geeft voor de weidevogels. In overleg met de organisatie van het huttendorp heeft de gemeente Medemblik naast het zwembad een geschikte plek gevonden waar de jeugd vanaf volgend jaar de hutten kan bouwen.

Samen met het bestuur van de Stichting KSB werkt de gemeente de plannen verder uit, het zwembadbestuur en directe omwonenden worden hierbij betrokken.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat. De redactie zal er dan mee aan de slag gaan. Let op, de foto moet een eigen foto zijn anders wordt deze niet geplaatst

Reageren via facebook