Medemblik Actueel.

Foto aangeleverd
markten

Een nieuw gezicht op de maandagmarkt in Medemblik

MEDEMBLIK – Een nieuw gezicht op de maandagmarkt is Monique Smid. U kunt bij haar kraam terecht voor  wenskaarten en hobbymaterialen. Monique komt uit de Goorn, is getrouwd en heeft 2 kinderen in de tienerleeftijd. Na eerst jaren in de horeca gewerkt te hebben, trok het ondernemerschap haar steeds meer aan.

Monique: “Omdat ik zelf erg creatief ben en houd van het onder de mensen zijn, besloot ik om op de markt te gaan staan met hobbyartikelen. Wekelijks sta ik dan ook op meerdere markten in Westfriesland.” Van een collega marktondernemer hoort  Monique dat er op maandag in Medemblik vraag is naar stroopwafels én haar product. Monique aarzelt niet en belt de marktmeester om een kraam.

“De reacties van de mensen zijn zó leuk!” vertelt ze enthousiast. “Men is blij weer in Medemblik terecht te kunnen voor hobbymaterialen en leuke kaarten. Ik nodig iedereen dan ook van harte uit eens een kijkje bij me te komen nemen!”

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat. De redactie zal er dan mee aan de slag gaan. Let op, de foto moet een eigen foto zijn anders wordt deze niet geplaatst

Reageren via facebook