Medemblik Actueel.

Harmonie Crescendo Medemblik (Foto aangeleverd)

Rommelmarkt Crescendo Medemblik

MEDEMBLIK – Op zaterdag 7 april 2018 van 9.30 uur tot 12.00 uur houdt Harmonie Crescendo een rommelmarkt in het St. Pieter, Ridderstraat 9 te Medemblik. Allerlei artikelen zullen hier dan van eigenaar wisselen. Voor leuke prijsjes zijn er o.a. kleding, serviesgoed, speelgoed, cd’s, video’s, dvd’s, potten, pannen en meubeltjes te koop.

Rommelmarkt

Bent u ergens naar op zoek, dan moet u zeker even komen kijken op onze gezellige rommelmarkt. De opbrengst gebruikt Harmonie Crescendo onder andere om nieuwe bladmuziek en instrumenten aan te kunnen schaffen.

Heeft u nog spullen die wij op de rommelmarkt kunnen verkopen, dan kunt u die vrijdag 6 april tussen 16.00 en 18.00 uur aanleveren bij het St. Pieter. Als dat een probleem is of als u nog vragen heeft dan kunt u mailen naar crescendomedemblik@gmail.com.

Reageren via facebook