Medemblik Actueel.

Weerberichten

Weerbericht Medemblik: zonnige perioden maar ook wolkenvelden

MEDEMBLIK – Na de gewoon koude dag van maandag vandaag een flinke verbetering, al zal nu ook de 20 graden niet worden gehaald, de meter stopt bij 18 mogelijk lokaal 19 graden. De wind waait nog steeds uit het noord/noordwesten en dat zorgt voor aanvoer van frisse lucht en veel bewolking, wel blijft het droog vandaag.


Na vandaag gaat de temperatuur wel omhoog maar komen we ook in een gebied met regen terecht. Woensdag 19 graden en dan kan al er wat neerslag gaan vallen, nog niet veel maar droog blijft het waarschijnlijk niet. De wind is zwak tot matig en waait dan uit het zuiden/zuidwesten.

Donderdag is het met 21 á 22 graden weer normaal wat de temperatuur betreft maar door de zuidwestelijke wind wordt er ook regen onze kant op gestuurd, lokaal kan het soms even flink doorregenen.

Vrijdag 21 graden en dan neemt ook de kans op een onweersbui toe, de zon zien we maar af en toe en de wind draait van zuidwest naar west/noordwest.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

 

Reageren via facebook