Medemblik Actueel.

Weerberichten

Weerbericht Medemblik – regen maar in de middag opklaringen

MEDEMBLIK – Vandaag hebben wij in de ochtend te maken met regelmatig wat (mot)regen en een vrij harde wind die boven open land en aan het water even hard (7Bft) kan bereiken. In de middag zijn er droge momenten is er kans dat we mogelijk nog een glimpje van de zon te zien krijgen. De middagtemperatuur loopt op naar 11 graden en daalt in de nacht naar maandag maar amper door de aangesloten dichte bewolking. 

Onstuimige maandag

Maandag komt code geel weer eens van stal, het gaat een onstuimige natte dag worden. De wind trekt aan naar hard tot stormachtig 7 á 8Bft en er komen windstoten voor tot 110km/u vlak aan de kust, boven land bereiken de windstoten snelheden tot 90km/u en in de bebouwing tot 80km/u.

Toch zullen wij ook zo af en toe de zon te zien krijgen maar de bewolking regeert en er valt ook regelmatig wat (mot)regen.

Ook de dagen na maandag blijft de wind voelbaar aanwezig, de wind is dan vrij krachtig tot krachtig. Dinsdag is het vrijwel droog, woensdag valt er weer wat meer regen. Overdag temperaturen van rond de 10 graden en in de nachten rond de 4 graden.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook