17.6 C
Medemblik
15 juli 2020 13:14
Medemblik Actueel.

Zon en wolken wisselen vandaag elkaar af
Zon en wolken wisselen vandaag elkaar af

Weerbericht Medemblik – veel bewolking maar ook warm voor 6 november

MEDEMBLIK – Normaal is het op 6 november overdag een graad of 10 maar vandaag gaat het in de middag 16 á 17 graden worden door aanvoer van warme lucht uit het zuiden van Europa. Wel is er veel bewolking maar de zon zal gelukkig ook nog te zien zijn. De wind is vrij matig 3Bft. van kracht en waait uit het zuidoosten.

Ook de dagen hier na is het rustig herfst weer met vooral op donderdag en vrijdag veel ruimte voor de zon. Overdag temperaturen van 14 graden op woensdag en 12 graden op donderdag en vrijdag. De wind is overwegend matig 4Bft. van kracht en waait uit het zuiden op woensdag, zuidwesten op donderdag en zuidoosten op vrijdag. De nachttemperaturen liggen zo rond de 8 graden.

Na vrijdag komt er regen, zeker op zaterdag kan het even stevig gaan regenen, maar ook zondag en maandag blijft het niet droog. De temperatuur overdag schommelt rond de 12 graden en in de nachten rond de 9 graden.

Voor meer weer kijk je op de website van ons weerstation.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?