Medemblik Actueel.

Weerbericht Medemblik: wolkenvelden en kans op een regen

MEDEMBLIK – De zomer is even op vakantie naar andere oorden, wij gaan het deze week doen met wat meer herfstachtige omstandigheden. Bewolking, buien, temperaturen onder normaal, herfstachtig dus.

Vandaag is wel de koudste dag van deze week, door aanvoer van lucht van boven de Noordzee blijft vandaag bij ons de temperatuur steken bij een frisse 16 á 17 graden. In de ochtend kan er lokaal nog een enkel buitje vallen. Maar het is niet allemaal kommer en kwel, de zon zal zich in de loop van de dag ook zo nu en dan even laten zien. De wind is overwegend matig maar trekt soms even aan naar vrij krachtig en waait uit het noordwesten.

Tekst loopt door onder de animatie


Dinsdag ziet het er allemaal wat beter uit, de zon is er meer bij het is droog maar met 18 graden blijft de temperatuur enkele graden onder normaal en de wind die uit het noordwesten waait maakt het er ook niet veel beter op.

Woensdag t/m vrijdag staan er buien op het menu, wel loopt de  temperatuur op naar een graad of 20 á 21. De wind draait op woensdag naar het zuidwesten om op donderdag naar het westen te draaien en zo aanvoer van onstabiele lucht richting onze regio te stuwen.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook