23.3 C
Medemblik
21 mei 2020 15:19
Medemblik Actueel.

Vrouw blijft inwoners Medemblik lastig vallen, gemeente zegt er mee bezig te zijn

MEDEMBLIK – Deze vrouw is de laatste weken bezig om diverse mensen lastig te vallen door om geld te vragen. Zo zou haar fiets stuk zijn, heeft ze geld nodig voor de taxi naar Hoorn en nog veel meer smoesjes.

Ze belt bij mensen thuis aan met een smeekbede om geld en zelfs de politie is er al aan te pas gekomen om met de vrouw te spreken. Maar tot op heden blijft ze mensen lastig vallen en vanmiddag was het raak bij Huisartsenpraktijk de Compagnie waar ze wildvreemde mensen begon aan te spreken om geld.

Heeft u ook met deze vrouw gesproken dan kunt u het beste de gemeente bellen of de politie bellen.

Update: Silvia Hania, woordvoerster van de gemeente Medemblik zeg in een reactie dat de gemeente met diverse instanties bezig is met een oplossing te zoeken voor deze vrouw. De vrouw is bekend bij de gemeente en ook haar achtergrond. 

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook