Medemblik Actueel.

Foto's aangeleverd
markten

De leukste rommelmarkt van Westfriesland komt er weer aan

MEDEMBLIK – Aanstaande zaterdag 6 juli organiseert meelmolen de Herder weer een gezellige rommelmarkt met voor ieder wat wils! Ook hebben zij de eigen pannenkoekenbakker weer bereid gevonden om voor een klein prijsje de heerlijkste pannenkoeken te bakken.

Bovendien kunt u in het naastgelegen Poorthuisje o.a. een heerlijk kopje koffie met huisgemaakt appelgebak bestellen!

  • U bent van harte welkom van 11.00 tot 16.00 uur!
  • Natuurlijk zijn alle opbrengsten ten bate van de molen.
  • U kunt ons vinden op de Westerdijk 3 te Medemblik.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat. De redactie zal er dan mee aan de slag gaan. Let op, de foto moet een eigen foto zijn anders wordt deze niet geplaatst

Reageren via facebook