Open Dag Medemblikker Tennisclub en Tennismarathon

MEDEMBLIK – Medemblikker Tennisclub (MTC) houdt zaterdag 29 juni haar jaarlijkse open dag. Een ieder die geïnteresseerd is in tennis is van 09.00 tot 21.00 uur van harte welkom op het sportpark aan de Admiraliteitsweg (achter De Muiter) in Medemblik.

Maak kennis met tennis

Gedurende de dag worden diverse activiteiten voor de jeugd en volwassenen gehouden: een springkussen, pannenkoeken eten en een barbecue. Rode draad tijdens dit evenement is de tennismarathon. Tennisleraar Johan en zijn dochter Indy tennissen twaalf uur achter elkaar. Tegen betaling van minimaal 10 euro kan een persoon een halfuur tegen hen spelen. Alle opbrengsten komen ten goede aan Inloophuis Medemblik, waar kankerpatiënten en hun naasten worden ondersteund. Doe ook mee en steun het goede doel.

Kom en pak een racket ter hand

MTC nodigt iedereen van harte uit om te komen kijken, spelers aan te moedigen of deel te nemen aan een van de clinics die worden gegeven door tennisschool Kennemerland. MTC probeert mensen op deze manier enthousiast te maken voor de tennissport en uiteraard een zo hoog mogelijk bedrag op te halen voor het Inloophuis.

Meer informatie is te vinden op www.medemblikkertennisclub.nl.

Via: Rodi Media

[signoff]

Reageren via facebook