Bente Kerkhof, Lisa van Oost, Fleur Schouten en Dewi Nicolai presteren uitstekend bij NK Inline-skaten

MEDEMBLIK – Het NK inline skating zit er op. Bij de 300m is Bente als 14e geëindigd met een tijd van 30,91, Lisa als 15e met een tijd van 31,001 en Dewi als 20e met een tijd van 31,855. De 1000m heeft Lisa een hele mooie 5e! plaats behaald en Bente ging helaas niet door naar de finale. 

Het laatste onderdeel van de dag was een 3km puntenkoers. Bente heeft hierbij ZILVER verdiend! Super!! Lisa een mooie 11e plek en Dewi 19e. Mooie resultaten op dag 1. Dag 2 komt ook Fleur in actie op de 5 km afvalkoers. Door een blessure in het vroege voorjaar heeft zij zich niet voor alle afstanden kunnen plaatsen. De 500 meter gaat minder en de meiden zijn niet door naar de halve finales. Op deze afstand is Lisa geeindigd op de 9e plaatst, Bente op de 18e en Dewi de 19e plaats.

Aan het eind van dit NK wordt de 5 km afvalkoers gereden. Bente eindigde op de 4e! plaats. Wat wederom een knappe prestatie genoemd mag worden. Lisa, Fleur en Dewi eindigen respectievelijk op een 15e, 20e en een 26e plaats in dit sterke deelnemersveld. De meiden zijn weer een mooie ervaring rijker. 

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.