Medemblik Actueel.

Foto: Screenshot Youtube
Weerberichten

Weerbericht Medemblik: drukkend warm, onweer met plensbuien

MEDEMBLIK – Na een zwoele nacht gaan wij ons vandaag opmaken voor een zomer warme dag waarbij ook bij ons de temperatuur tot rond de 25 graden gaat oplopen. We is er al veel meer bewolking dan dinsdag al zullen we ook de zon nog te zien gaan krijgen. Vanaf de middag gaat  code geel in werking, vanaf een uurtje of 2 neemt de kans op lokaal een stevige (onweers)bui toe. Het is niet te voorspellen waar deze onweersbuien tot ontlading komen daarom geldt code geel voor de hele provincie Noord-Holland. De wind is overwegend matig van kracht en waait uit het zuidwesten.

Donderdag is het een stuk minder warm en benauwd als vandaag. De wind waait uit het westen en de middagtemperatuur zal dan ergens rond de 19 á 20 graden uitkomen, een vrij normale temperatuur voor deze tijd van het jaar.

Na donderdag is de vrijdag ook nog een dag waarbij de temperatuur tegen de 20 graden oploopt, daarna gaat de temperatuur weer richting de 21 graden op zaterdag, zondag kan het weer zomers warm gaan worden.

Flinke buien in aantocht.

Onweer in aantocht

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

 

 

Reageren via facebook