Medemblik Actueel.

Weerberichten

Weerbericht Medemblik – gevaar voor gladheid door mist

MEDEMBLIK – Zaterdag is het geruime tijd grijs weer: met name in de ochtend komt mist voor. Zaterdagavond neemt de kans op (mot)regen toe. De temperatuur is aanvankelijk nog iets onder nul. In de middag wordt het 2 tot 3, aan zee 4 graden. De zuidenwind neemt langzaam toe tot matig.

Zondag is er weinig ruimte voor de zon en mar met 9 graden een stuk warmer dan vandaag, de wind draait naar het westen en voert vochtige lucht aan. Maandag t/m woendag zijn droge dagen met redelijk wat zonnige perioden maar ook dan blijven er wolkenvelden onze regio binnendrijven. De middagtemperatuur schommelt rond de 9 graden, de nachttemperaturen rond de 7 graden.

Vanaf donderdag komen de buien terug maar blijft het te warm voor de tijd van het jaar met gemiddeld overdag 8 graden en in de nachten 6 graden, ook de wind trekt aan naar vrij krachtig 5Bft en draait naar het zuidwesten.

Reageren via facebook