Weerbericht Medemblik – perioden met zon en het wordt 8 graden

Medemblik – Op deze eerste dag van het nieuwe jaar starten wij met zonnige perioden en een middagtemperatuur van 8 graden. De wind is matig 4Bft en waait uit het zuidoosten. In de nacht naar zaterdag koelt het af tot zo’n 4 graden.

Zaterdag neemt de neerslagkans toe en vallen er regelmatig enkele buien. De middagtemperatuur loopt op naar 6 graden en de wind is vrij krachtig 5Bft en komt uit het zuidoosten. Ook zondag vallen er enkele buien en wordt het niet veel warmer dan 5 graden. Vrij normaal voor de tijd van het jaar.

De nieuwe week begint zwaar bewolkt en vallen er ook enkele lichte buien. Maandag wordt het 5 graden maar daarna gaan wij een paar dagen de kou in, dinsdag wordt het niet veel warmer dan 2 graden overdag, woensdag 3 graden en daarna gaat de temperatuur weer richting de 9 graden.

De winter is ver weg en blijft ver weg.

eps_pluim_tt_06235

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.