Weerbericht Medemblik – wolkenvelden maar ook zon en het blijft droog

MEDEMBLIK – Na het slechte weer van de afgelopen dagen vandaag weer eens een dag waarbij wij de zon met grote regelmaat door de wolken zien schijnen. Ook de temperatuur gaat op een veel beter niveau uitkomen, zo rond de 19 á 20 graden. De wind is matig van kracht, 3 á 4Bft, en waait uit het zuidwesten maar draait later op de dag naar het noordoosten en dan neemt vanavond de kans op een enkel spatje regen weer toe.

Maandag, tweede Pinksterdag is het overwegend bewolkt en valt er soms wat neerslag, de middagtemperatuur schommelt zo tussen de 20 en 22 graden bij een matige wind uit het noordoosten.  Dinsdag ziet het er weer een stuk minder fraai uit, vanaf de middag neemt de kans op regen sterk toe en kan het tot de avond gaan regenen. Met 20 graden zitten wel precies op het jaarlijkse gemiddelde wat de temperatuur betreft. De wind is matig, soms vrij krachtig en waait uit het oosten.

Na dinsdag is woensdag ook een bewolkte dag met soms wat neerslag, overdag 18 graden en een zwakke tot matige wind uit het zuid/zuidoosten, daarna knapt het op, krijgen we vaker de zon te zien en met temperaturen rond de 20 graden is het prima te doen buiten.

[signoff]

Reageren via facebook