16.2 C
Medemblik
10 juli 2020 00:14
Medemblik Actueel.

Weerbericht Medemblik – bewolkt met vanavond kans op motregen

MEDEMBLIK – Op de laatste dag van het jaar is het bewolkt en nevelig en kan het vanavond gaan motregenen. De middagtemperatuur loopt op naar 7 graden bij een matige wind uit het zuidwesten. In de nacht naar zondag koelt het af naar 2 graden boven het vriespunt.

Het weer voor zondag

Zondag neemt de regenkans sterk toe en gaat het ’s middags enige tijd regenen. De temperatuur blijft steken op 4 graden bij een matige tot vrijkrachtige wind uit het zuidwesten.

Het weer na zondag

Het nieuwe jaar begint wisselvallig, veel bewolking en elke dag wel kans op neerslag, de temperatuur schommelt overdag rond de 6 graden en in de nachten rond het vriespunt. De wind waait uit het westen is is matig tot vrij krachtig 4 á 5Bft.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?