Medemblik Actueel.

Foto Politie Hoorn
Politie

Straalbezopen alcomobilist na achtervolging aangehouden

WERVERSHOOF – De bestuurder van de zwaar beschadigde auto zal de volgende keer wel twee keer nadenken voor hij met een grote hoeveelheid drank achter het stuur gaat kruipen.

Rond half 8 zaterdagavond kreeg de politie een melding dat er door Wervershoof een zwaar beschadigde auto slingerend door het dorp reed, de bestuurder zorgde voor levensgevaarlijke situaties. De politie is direct met meerdere eenheden naar de auto op zoek gegaan maar troffen hem niet meer aan.

Niet veel later een tweede melding deze keer vanuit Enkhuizen, de man zou op de Krabbersplaat in Enkhuizen rondrijden, de eenheden gingen direct naar de gemelde locatie toe maar troffen hem in eerste instantie niet aan. Pas na enig zoeken werd de auto en de man aangetroffen. De man werd direct aan een alcoholcontrole onderworpen en blies een F waarop de man werd aangehouden en meegenomen naar het politiebureau in Hoorn.

De auto is in beslag genomen en staat veilig achter slot en grendel op het terrein van de politie Hoorn.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook