16.6 C
Medemblik
4 juli 2020 01:21
Medemblik Actueel.

Koningsdag weerbericht – zonnige start, later meer bewolking

MEDEMBLIK – Vandaag begint aanvankelijk nog vrij zonnig maar in de loop van de dag komen er meer en meer wolken onze regio binnendrijven en kan er bui gaan vallen. Tegen het einde van de middag gaat het wat frequenter regenen. De middagtemperatuur loopt op naar een frisse 11 graden.

Het weer voor de rest van de week

Vrijdag 11 graden, regelmatig een bui en een matige wind uit het noordwesten. Het weekend neemt de zon de overhand en nemen de buien af. De wind draait naar het zuiden tot zuidoosten waardoor zeker op zondag de temperatuur boven de 15 graden zal uitkomen.

Het weer voor aankomende week

Overdag temperaturen van rond de 14 á 15 graden, elke dag wel kans op een spatje regen en een matige wind uit het zuiden tot zuidwesten later in de week draaiend naar het noorden en dan daalt de temperatuur overdag ook weer.

Reageren via facebook