Medemblik Actueel.

Weerberichten

Weerbericht Medemblik – veel zon en 4 graden

MEDEMBLIK – Vandaag is een zonovergoten dag waarbij de middagtemperatuur oploopt naar 4 graden. De wind is matig 3Bft en waait uit het oosten tot noordoosten waardoor de gevoelstemperatuur rond de -1 graad zal liggen. In de nacht naar vrijdag gaat het een graad of 3 vriezen.

Vrijdag t/m zondag zijn ook nog zonovergoten dagen met vrijwel geen bewolking alleen gaat de wind wel in kracht toenemen waardoor de gevoelstemperatuur een stuk lager gaat worden. Vrijdag wordt het 3 graden, zaterdag 3 en zondag gaan we dan richting de 0 graden grens. De wind is in het weekend vrij krachtig tot krachtig 5 á 6Bft. De nachttemperaturen liggen rond de -4 tot -5.

Na het weekend neemt de kans op wat meer bewolking toe maar de zon zal zeker nog de hoofdrol gaan spelen, overdag temperaturen rond het vriespunt of vlak daaronder, nachttemperaturen rond de -5 tot zelfs -6 op de donderdag. Daarna wordt het allemaal wat onzekerder.

Reageren via facebook