21.5 C
Medemblik
13 augustus 2020 07:36
Medemblik Actueel.

Bart Schipper is al 49 jaar lid van het VNK.(foto aangeleverd)

70 jaar Viscollege VNK Medemblik

MEDEMBLIK – Viscollege VNK Medemblik viert dit jaar haar 70 jarig bestaan en de leden van de vereniging willen dat niet ongemerkt voorbij laten gaan en houden vandaag, zaterdag 25 mei, een receptie in het verenigingsgebouw Sint Pieter aan de Ridderstraat 9 in Medemblik. Tussen 16.00 en 18.00 uur is iedereen welkom bij de receptie.

Één van de bekendste gezichten van de vereniging is Bart Schipper, al 49 jaar lid van HSV VNK en zelfs al 44 jaar penningmeester van de club en de laatste 19 jaar heeft Bart ook de voorzittershamer in handen. Wat Bart zijn grootste hobby is laat zich gemakkelijk raden, vissen.

Bart zegt hierover: ,,Dat is voor mij rustgevend in deze drukke tijd. Ook tijdens mijn werkzame periode was het heerlijk om vissend langs de waterkant te zitten. Ik heb in die tijd ook vele leuke contacten opgebouwd, omdat ik ook op nationaal niveau actief ben.

Denk u ook van vissen is een leuke hobby dat wil ik ook gaan doen, kijk dan op de website van het VNK www.vnkmedemblik.nl , lid worden kan door je in te schrijven bij tabakshop Dekker aan de Kaasmarkt 1 in Medemblik.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?