De bus is gefixt, dierenambulance Westfriesland kan weer op pad

WESTFRIESLAND – Stoppen, weer doorgaan, ruzies met o.a. Amivedi en de dierenasiel in Hoorn ten spijt, de Dierenambulance Westfriesland is vanaf vandaag weer actief.

Een kapotte bus en stress brachten de Dierenambulance Westfriesland op het punt van stoppen maar door een trouwe groep vrijwilligers en donateurs en een zeer behulpzame garagehouder is besloten om niet bij de pakken neer te gaan zitten en per vandaag weer wel of niet gewonde dieren op te halen.

De Dierenambulance Westfriesland is vooral garage MC Auto Royal BV in Grootebroek zeer dankbaar om de auto te repareren.  Het zal hard knokken blijven voor Dierenambulance Westfriesland want de stubbelingen met o.a. de dierenasiel in Hoorn, Amivedi en de Dierenambulance Hoorn zijn nog niet uit de wereld.

Reageren via facebook