Iris Tiben in top 10 bij KNSB inline-skaten Zwaagwesteinde

MEDEMBLIK – Medemblikse Iris Tiben heeft een mooie tiende plaats tijdens de derde ronde van de KNSB inline-skate competitie in Zwaagwesteinde voor zich weten op te eisen. De winst ging naar Chloé Hoogendoorn uit Woubrugge voor Bianca van der Meer uit Elsloo en Patricia Koot uit Sassenheim. 

De voor R.T.C.-Noordwest uitkomende Medemblikse wist Janne Berkhout uit Hauwert (Radboud Inline-Skating) van zich af te houden, Janne zag zich terug op plaats 11. . Randi Dekker uit Hoorn eindigde op plaats 25, Maite van Komen uit Abbekerk op plaats 26 en de voor Radboud Inline-Skating uitkomende Wieringerwerfse inline-skaters Lieneke Vijn en Tamara Schenk eindigden op plaats 22 en 30.

Over twee weken komt het hele inline-skaating peleton naar Wervershoof en Medemblik voor het NK.

[signoff]

Reageren via facebook