Schaatsploeg Irene Schouten op zoek naar nieuwe hoofdsponsor

ANDIJK – De hoofdsponsor van de marathonschaatsploeg van Irene Schouten is gestopt als geldschieter voor de schaatsploeg van Irene Schouten en broer Simon Schouten. Royal A-ware zegt dat na 5 jaar het tijd is om een andere weg in te slaan.

Jan Anker, topman van Royal A-ware zegt geen spijt te hebben om 5 jaar lang de ploeg als hoofdsponsor te hebben bijgestaan, ,,het heeft ons veel gebracht en opgeleverd.” Trainer Jillert Anema moet dus hard op zoek naar een nieuwe sponsor voor zijn marathonploeg, of de hoofdsponsor van zijn langebaanploeg, de luchtvaartmaatschappij Easyjet, in de race is om ook de marathonploeg te gaan sponsoren is niet bekend, het is zelfs nog niet bekend of Easyjet ook de komende jaren hoofdsponsor blijft.

[signoff]

Reageren via facebook