Medemblik Actueel.

Foto aangeleverd
Bedrijven

Jarige P-S-L schenkt 1000 euro aan het Bon-Theater Medemblik

MEDEMBLIK – Het spreek woord luid “Wie jarig is moet tracteren” en dat knoopte Pieter Ratten, eigenaar van P-S-L uit Medemblik goed in zijn oren. Tien jaar geleden begon hij met zijn bedrijf Pieter Sound & Light, een verhuurbedrijf voor professioneel geluid en licht en vrijdag vierde hij dit met een open huis die druk bezocht werd door nieuwsgierigen en door vele van zijn klanten waaronder het Bon-Theater in Medemblik.

Als als een duveltje uit een doosje toverde Pieter Ratten een cheque ter waarde van 1000 euro voor het Bon-Theater uit de hoge hoed en overhandigde die aan een totaal verraste Marjan Doornbosch van het Bon-Theater.

Eerder hadden wij een interview met Pieter Ratten over zijn 10 jarig jubileum .

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat. De redactie zal er dan mee aan de slag gaan. Let op, de foto moet een eigen foto zijn anders wordt deze niet geplaatst

Reageren via facebook