Examenblog Juul Polle: Examen engels..

MIDDENMEER/MEDEMBLIK – Vrijdag heb ik mij examen engels gemaakt. Het examen engels was een leestoets dus je hoefte er niet voor te leren. Ik heb alleen een paar signaalwoorden doorgelezen en een examen geoefend.

Tijdens het examen kon ik me moeilijk concentreren vooral omdat iedereen zat te rommelen met de blaadjes. Ik heb alle teksten 3 keer moeten lezen en ik moest veel woorden opzoeken in een woordenboek daardoor verloor ik veel tijd. Gelukkig heb ik extra tijd dus redde ik het examen gewoon af.

Ik was bang dat ik het examen niet goed had gemaakt maar toen ik thuis ging nakijken zag ik dat ik gewoon ongeveer 30 punten van de 45 heb. Het kunnen er ook nog wat meer worden omdat ik bij sommige antwoorden weer niet mijn antwoord wist daarom heb ik die voor de zekerheid fout gerekend. Maar als ik 30 punten heb kan mijn cijfer tussen de 6 en de 8 worden dag ligt aan de n-term (normering).

Ik heb dinsdag mijn laatste examen (kunstgeschiedenis). Dus daar ga ik dit weekend en maandag nog voor leren en dan ben ik daarna lekker klaar.

Groetjes Juul

Reageren via facebook