Avondvierdaagse Medemblik past 10km route aan

MEDEMBLIK – De organisatie van de Avondvierdaagse in Medemblik hebben de route waarover de 10km zou gaan plaatsvinden moeten aanpassen op last van de gemeente Medemblik vanwege het gevaar waarmee de wandelaars te maken kunnen krijgen.

Marina Korsuize vertelt aan Medemblik Actueel: ,,De gemeente heeft de routes  die over de weg gaan, en waar de auto’s harder dan 50 KM  rijden afgekeurd. Dit houd in dat we de polder niet meer in mogen. Ook komt bolzeil te vervallen. Goed dat de gemeente om de veiligheid denkt, maar het word voor ons wel lastig om mooie afwisselende routes te maken. We hebben mooie routes gemaakt . Maar de 10 KM is nu ongeveer 8 KM.

De Avondvierdaagse start op 3 juni om 18.00 uur bij Café West aan de Meerlaan in Medemblik, de inschrijfkosten zijn 4 euro en je kan je ook inschrijven via wsv.radboud@gmail.com Tijdens de afsluitende loop op donderdag 6 juni zal het weer een feestelijke optocht gaan worden waarbij weer veel mensen de wandelaars aanmoedigen.

[signoff]

Reageren via facebook