Weerbericht Medemblik – een overwegend bewolkte vrijdag

MEDEMBLIK – Vandaag hebben wij te maken met veel bewolking waaruit ook wat lichte neerslag kan gaan vallen, veel zal dit niet zijn. De middagtemperatuur loopt op naar 15 á 16 graden bij een matige soms vrij krachtige wind uit het oosten. Tegen de avond neemt de kans op neerslag verder toe en gaat het regenen. De wind valt vrijwel weg tot zwak (2Bft). De temperatuur daalt niet verder dan naar een graad of 10.

Zaterdag begint nog vrij redelijk, er is wat ruimte voor de zon maar in de middag neemt de buienkans weer toe. Met 18 graden is het wat de temperatuur betreft prima te doen. De wind is zwak tot matig en waait uit het oosten/noordoosten. Zondag veel bewolking, wel droog en met 17 graden in de middag zitten we op het jaarlijkse gemiddelde met de temperatuur.

Ook de aankomende week zet dit weerbeeld door, veel bewolking, maandagavond/nacht kans op een bui. Overdag temperaturen van rond de 16 graden, in de nachten rond de 10 graden en de naar het noordwesten draaiende wind is overwegend matig van kracht.

[signoff]

Reageren via facebook