Medemblik Actueel.

Algemeen

De Schoof Wervershoof heeft nieuw bestuur

WERVERSHOOF – Met trots kan de Schoof mededelen dat na het opstappen van het huidige bestuur, een nieuw bestuur is geformeerd.

De bestuursleden, bestaande uit Micheal Laan, Anneke de Wit, Bianca Koopman, Joost Botman, Jan van den Berg, Greet Pennock en Lonneke van der Gulik, nemen vanaf 1 juli 2019 het stokje over van het huidige bestuur. Te zijner tijd zal het nieuwe bestuur zichzelf voorstellen via verschillende kanalen. Houd daarom de Binding, de website en de Facebook-pagina van de Schoof goed in de gaten.

Via: De Binding

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat. De redactie zal er dan mee aan de slag gaan. Let op, de foto moet een eigen foto zijn anders wordt deze niet geplaatst

Reageren via facebook