Medemblik Actueel.

Column

Examenblog Larissa Kip: wiskunde was niet erg moeilijk

MEDEMBLIK – Woensdag had ik het examen van aardrijkskunde gemaakt. Aardrijkskunde vind ik een van de makkelijkste vakken die ik heb dus ik wist van tevoren  al dat het examen niet heel veel moeilijker zou kunnen zijn dan de examens die ik heb geoefend. Het examen ging voornamelijk over bevolking en over klimaten.

Het examen had rond de 43 vragen en was best makkelijk, de meeste leerlingen hadden het hele examen in de 2 uur af en hadden er een goed gevoel over. Ik was na 1,5 uur al klaar met de toets en had daarna nog even mijn antwoorden bekeken om te kijken of ik wel alles ingevuld had. Ik had een goed gevoel over de toets en denk dat ik wel een voldoende ga halen.

Donderdag 16 mei 2019 – Wiskunde

Gister was mijn wiskunde examen. Het examen want niet heel moeilijk, alleen de eerste paar vragen van het examen waren wel lastig. De vragen gingen voornamelijk over exponentiële toename en tabellen en grafieken.

Alle onderdelen in de toets had ik goed geoefend dus was niet erg moeilijk. De eerste vragen gingen over de inhoud van een watertank, die vonden de meeste erg moeilijk ik zelf ook. Veel leerlingen vonden dat de toets minder goed ging dan de andere vakken. Ik heb alle vragen wel in de twee uren kunnen maken en had zelfs nog vijf minuten over. Ik had meer onderdelen in het examen verwacht omdat het er heel veel waren die we moesten leren. Uiteindelijk kwamen er maar vier onderdelen in het examen en dat vond ik wel jammer.

Op dit moment heb ik mijn Engels en tevens laatste examen. Hoe die verloopt lees je later.

Groetjes Larissa

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook