Medemblik Actueel.

Foto: 112 Westfriesland/Wesley Boots

Derde ongeval in 1 week in Andijk, gelukkig geen gewonden, wel nat pak

ANDIJK – Vrijdagmiddag 17 mei is veel schade ontstaan bij een aanrijding op de kruising Gedeputeerde Laanweg en de Gerrit de Vriesweg in Andijk. Twee auto’s kwamen rond 16.30 uur met elkaar in botsing. Een van de auto’s kwam daarbij in de sloot terecht, meldt 112westfriesland.nl

Diverse hulpdiensten kwamen ter plaatse. De betrokkenen werden ter plekke behandeld. Het is het derde ongeluk al deze week op de inmiddels beruchte polderweg van Andijk. Bergingsbedrijf Rood heeft ook deze auto’s afgesleept.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook