Medemblik Actueel.

‘De Vijf vragen aan’, met deze keer Edith Hartog

ANDIJK – Noem de naam Edith Hartog aan een willekeurige inwoner van Andijk en direct zie je een glimlach op het gezicht van dit persoon verschijnen. Edith Hartog, de ongekroonde koningin van Andijk, een vrouw die van haar hart gaan moordkuil maakt, mensen aan het lachen maakt door haar verhalen en bovenal een enorme dierenliefhebster en gewoon een ‘tofwijf’.

Maar Edith Hartog is meer, eigenaresse van een Evenementen & Markten bedrijf waarmee zij binnensteden en winkelcentra promoot, en bedenkster van grote- en kleine evenementen én natuurlijk de drijvende kracht achter de Andijker Jaarmarkten.

Vanuit haar paleisje aan de Rikkert in Andijk waar zij samen met haar dieren en haar vriend Edwin woont mocht zijn vandaag de vijf vragen beantwoorden.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook