16.3 C
Medemblik
14 juli 2020 09:10
Medemblik Actueel.

Commissaris van de Koning, Arthur van Dijk komt naar Medemblik

MEDEMBLIK – Op 22 mei zal Arthur van Dijk, commissaris van de Koning in Noord-Holland, een werkbezoek brengen aan de regio West-Friesland. Het gaat om een kennismakingsbezoek aan de regio en haar bestuur.

De commissaris van de Koning (cvdK) zal een bezoek brengen aan het Regatta Center in Medemblik en een ontmoeting hebben met de zeven burgemeesters van West-Friesland. Ook zal hij bezoeken brengen aan ECW Geo Andijk, zaadveredelingsbedrijf Syngenta in Enkhuizen en het projectbureau N23 Westfrisiaweg in Hoorn.     

Het bezoek begint ‘s middags bij het Regatta Center in Medemblik, waar de cvdK wordt ontvangen door burgemeester Frank Streng. Hier zal hij ook in gesprek gaan met de zeven burgemeesters van West-Friesland.

Regatta Medemblik, ontmoeting met ondernemers en bestuurders

Om 13:20 uur gaat de cvdK aan boord van het schip De Titaan in gesprek met lokale ondernemers en maatschappelijke instellingen over regionale opgaven uit het nieuwe Pact van West-Friesland. Dit gebeurt onder begeleiding van burgemeester Jan Nieuwenburg van de centrumgemeente Hoorn.

Na de vaartocht brengt de cvdK een werkbezoek aan ECW Geocentrale Andijk in aanwezigheid van burgemeester Frank Streng en wethouder Harry Nederpelt. Daarna bezoekt de cvdK zaadveredelingsbedrijf Syngenta in Enkhuizen, waar ook burgemeester Eduard van Zuijlen en wethouder Esther Heutink bij zullen zijn. Tot slot wordt een bezoek gebracht aan het projectbureau N23 Westfrisiaweg in Hoorn.

Natuurlijk zijn wij bij dit bezoek, verslaggeefster Roos Bähr zal het bezoek aan Medemblik op de voet volgen.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?