19.8 C
Medemblik
21 mei 2020 10:30
Medemblik Actueel.

23 juni Fancy Fair bij FC Medemblik.

MEDEMBLIK – De eerste Fancy Fair bij FC Medemblik. Momenteel zijn de vrijwilligers achter de schermen heel hard bezig om deze dag een groot succes te maken. De Fancy Fair begint om 14.00 op het terrein van FC Medemblik. Vanaf 14.00 uur tot 16.00 uur hebben we Ballonnenclowntje Suus rondlopen die de leukste creaties maakt van ballonnen.   Vanaf 16.00 tot 17.00 uur hebben we Mickey Mouse  die even gezellig langs komt voor een foto of gewoon een heerlijke Mickey knuffel.

Fancy Fair vol gezelligheid

Voor de gezeligheid zijn er geweldige artiesten die ons deze dag opvullen met muziek onder andere:  Sven Manshanden, Freddy Gumbs, Frans zeilmaker, Martin de Jager en Stefan van Loon. Ook hebben zij 2 toppers van DJ Jordan Rox en DJ Rodoux gestrikt om avonds de tent op zijn kop te zetten.

Ook hebben we gedacht aan onze buikjes   Zo zijn er diverse lekkernijen te koop: Popcorn, Suikerspinnen, Taartpuntjes, BBQ, Hamburgers, Satéstokjes en nog veel meer lekkernijen.

Er zijn diverse activiteiten aanwezig voor de kinderen. Bij de ingang kan er een stempelkaart gekocht worden voor €5,00.  Bij elke attractie wordt er dus gestempeld.

Attractie voor de kinderen.

  • Octopus/springkussen
  • Spijkerbroekhangen
  • Voetbalsjoelen
  • Sumoworstelen voetbal
  • AquaBubble 
  • klimwand  ter hoogte van 7 meter, en wel 9 verschillende routes op 4 wanden Van

Hoop dat we iedereen een superleuke dag kunnen bezorgen. Hopelijk zien we jullie allemaal op Zaterdag 23 juni. Deze dag wordt mede mogelijk gemaakt door een groep enthousiaste vrijwilligers. Mocht je je steuntje willen bijdragen en willen helpen op de dag, neem dan via de facebookpagina contact met de organisatie op.

Wil je meer weten over de Fancy Fair ga dan naar de Facebookpagina: https://www.facebook.com/fcmMedemblik/

Reageren via facebook