16.4 C
Medemblik
20 mei 2020 22:22
Medemblik Actueel.

Paul Neuvel haalt snel de bal uit het net nadat Bryan Broedersz 2-3 heeft gemaakt. Het was echter tevergeefs, WMC won in het seizoen 2010-2011 met 2-4 in Onderdijk. (Foto: v.v. Strandvogels)

Ramadan verknalt voor Strandvogels de kans op vergroten doelsaldo

ONDERDIJK – De KNVB heeft zaterdagmiddag besloten om een streep te halen door het duel Strandvogels 1 – WMC 1. Reden hiervan is dat WMC vandaag heeft aangegeven morgen slechts vier spelers beschikbaar te hebben. De KNVB heeft daarop aangegeven dat het WMC verplicht om dan met spelers uit andere teams richting Onderdijk af te reizen omdat de wedstrijd gespeeld dient te worden. Iets wat WMC overigens al meerdere keren heeft moeten doen dit seizoen als we de krantenberichten mogen geloven.

Maar WMC heeft gezegd dat er onvoldoende spelers uit de andere teams beschikbaar zijn omdat die niet in het eerste willen spelen en ze bovendien te maken hebben met (de gevolgen van) de Ramadan. Die Ramadan duurt nog tot na de competitie, dus wellicht dat WMC helemaal niet meer in actie komt?

Strandvogels heeft bij de KNVB heel duidelijk aangegeven dat het deze wedstrijd persé wil spelen omdat niet alleen de punten maar misschien ook de doelpunten van enorm belang zijn in de strijd om het kampioenschap. Wat de consequenties zijn van het afgelasten van de wedstrijd zondag is aan de tuchtcommissie van de KNVB. Hierover zal volgende week meer duidelijk worden.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook