Medemblik Actueel.

Weerberichten

Weerbericht Medemblik – wisselend bewolkt met een enkele bui

MEDEMBLIK – Vandaag is het wisselend bewolkt en zullen wij toch ook de zon te zien krijgen. Uit de aanwezige bewolking zal wel af en toe wat neerslag vallen maar heel veel zal dit niet zijn. De middagtemperatuur loopt op naar 7 graden bij een zwakke wind uit het noorden. In de nacht naar woensdag daalt het kwik naar rond het vriespunt.

Het weer voor woensdag

Woensdag neemt de kans op neerslag weer toe en vallen er regelmatig enkele buien. De temperatuur loopt op naar 11 graden bij een matige wind uit het zuidwesten. In de nacht naar donderdag daalt het kwik naar 4 graden.

Het weer na woendag

Donderdag nog soms nog wat neerslag bij een middagtemperatuur van 11 graden en een matige wind uit het westen. Vrijdag is het vrijwel droog en ook ruimte voor de zon. De middagtemperatuur loopt op naar 12 graden en de wind is matig en waait uit het westen. Het weekend verloopt weer wisselvallig met zeker op de zaterdag enkele buien en dan wordt het 10 tot 11 graden.

Reageren via facebook