Medemblik Actueel.

Weerberichten

Weerbericht Medemblik: Droge start, later toenemende kans op een bui

MEDEMBLIK – De dag start met aanvankelijk met zonnige perioden, maar vanuit het westen komt er een front met regen onze kant op, ook is en klap onweer niet uitgesloten. De middagtemperatuur loopt op naar een graad of 21 á 22 graden. De wind is matig maar tijdens een (onweers)bui kan de wind aantrekken naar vrij krachtig tot krachtig waarbij ook windvlagen tot 65km/u niet zijn uitgesloten.

Zondag is de overgang naar een week van volop zomer met hoge temperaturen. Zondag is het al overwegend zonnig al zal er ook nog wel wat bewolking zijn. De temperatuur loopt op naar 22 á 23 graden bij een meest matige wind uit het westen.

Maandag is het met 24 á 25 graden nog wat warmer, de wind draait naar het zuidwesten en is matig van kracht. Dinsdag is het overwegend zonnig en met 27 graden zitten we alweer boven de zomerse waarde van 25 graden.

Woensdag en donderdag kan de tropische grens van 30 graden ook bij ons worden gehaald. Daarna is het onzeker of het zo warm blijft of dat we weer teruggaan naar normalere temperaturen voor deze tijd van het jaar.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat. De redactie zal er dan mee aan de slag gaan. Let op, de foto moet een eigen foto zijn anders wordt deze niet geplaatst

Reageren via facebook