Medemblik Actueel.

Foto: DEEN Supermarkten
Gerechten

Wat eten wij vandaag: Spaghetti met kip en asperges

Spaghetti met kip en asperges

Wat eten wij vandaag: Spaghetti met kip en asperges Wat eten wij vandaag: Spaghetti met kip en asperges Uitprinten
Aantal personen: 4 Bereidingstijd:
Voedingswaarde Calorieën Vet
Waardering 5.0/5
( 1 Stemmen )

Ingrediënten

  • 400 g spaghetti
  • 250 g groene asperges, in stukjes van 3 cm
  • 3 eetl. olijfolie
  • 250 g kipfilets, in blokjes
  • 1 gele paprika, in reepjes, zonder zaadjes
  • 250 g cherry-/kerstomaatjes, gehalveerd
  • 2 eetl. zwarte olijven, zonder pit
  • 2 lente-/bosuitjes, in ringetjes

Instructies

  1. Kook de pasta met zout beetgaar. Kook de asperges 2 minuten, giet ze af, spoel er koud water over en laat goed uitlekken. mengsel op de spaghetti en strooi de bosui erover.
  2. Verhit de olijfolie en bak hierin de kipblokjes, bestrooid met zout en peper, goudbruin.
  3. Voeg de paprika en de asperges toe en roerbak 5 minuten.
  4. Schep de tomaatjes en de olijven erdoor en bak nog 3 minuten. Serveer het mengsel op de spaghetti en strooi de bosui erover.

Reageer op dit onderwerp