Team Job: Annette Verver (moeder van Job), Esther Roosendaal en Irene de Jong. ((Foto: aangeleverd))

Team Job organiseert bingo in de strijdt tegen kanker

WERVERSHOOF – Team Job, dat in september meedoet met de Samenloop voor Hoop, organiseert zondag 12 mei een bingo in de Schoof, Kerkelaantje 1 in Wervershoof. Er zijn diverse prijzen te winnen en de opbrengst van de middag gaat naar KWF Kankerbestrijding.

Team Job – bestaande uit Annette Verver, Esther Roosendaal en Irene de Jong – hoopt zoveel mogelijk geld op te halen voor kankeronderzoek. Het team doet mee aan de Samenloop voor Hoop, een wandelestafette die 24 uur duurt en waarmee geld ingezameld wordt voor kankeronderzoek.

Job, de zoon van Annette, stond positief in het leven, was strijdvaardig, toonde doorzettingsvermogen, maar heeft het gevecht tegen kanker niet kunnen winnen. Hij is zeventien jaar geworden. Daarom strijdt het team, in naam van Job, verder als Team Job.

Iedereen is 12 mei van harte welkom om mee te spelen met de bingo. Deze begint om 13.30 uur. Aan het eind van de middag zijn pannenkoeken verkrijgbaar voor een klein bedrag.

Via: Rodi Media

[signoff]

Reageren via facebook